Nasze Bielsko Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Witajcie!
Autor Wiadomość
Marcin 

Osiedle: Komorowice Krakowskie
Wysłany: 28 Listopad 2009, 18:26   Witajcie!  

Serdecznie witamy na forum NaszeBielsko :)

Chcemy przywitać Was na nowym forum naszego wspólnego miasta. Na pewno zetknęliście się już z forami dyskusyjnymi poświęconymi Bielsku-Białej. Zapytacie pewnie, "po co kolejne?".

Odpowiedź okazuje się prosta, uważamy że istnieje na nie zapotrzebowanie. Sam pomysł zrodził się z miłości do miasta i chęci porozmawiania o nim. Wizyta na innych odstraszała od wygodnej dyskusji, natrafiliśmy na nich na brak zainteresowania administratorów, spam, brak kultury, wyzwiska. Niektóre z nich, o zgrozo, zawierały wszystkie te elementy na raz. Inne były po prostu niewygodne w użytkowaniu.

Czerpiąc z tych doświadczeń postanowiliśmy utworzyć oddzielne forum. Chcemy aby było przejrzyste, proste i wygodne w obsłudze, bez niepotrzebnych wojen pomiędzy użytkownikami czy wulgaryzmów. Mamy nadzieję stworzyć miłą atmosferę, w której można będzie prowadzić rzeczowe rozmowy.

Forum nie jest powiązane z żadną gazetą, opcją polityczną, firmą czy instytucją. Prowadzone jest hobbystycznie. Naszym celem nie jest też zarobek, reklama zostanie usunięta gdy tylko "zarobi na siebie" (czyli osiągnie kwotę wystarczająca, by opłacić domenę i serwer).

Mamy nadzieję, że obdarzycie nas zaufaniem i zostaniecie na forum.

Pozdrawiamy,
administracja forum NaszeBielsko.pl

rebel223 

Osiedle: Słoneczne
Wysłany: 17 Lipiec 2010, 12:26     

Czesc. Ja trafilem tu z forum gazeta.pl, tamto jakies taki nieprzyjazne jest w obsludze. Zobaczymy jak rozwinie sie to forum. Mam nadzieje, ze wywiaze sie tu fajna dyskusja.

Rigidigi 

Osiedle: Mikuszowice Śląskie
Wysłany: 3 Wrzesień 2010, 20:46     

Witam
Znalazłem to forum zupełnie przypadkowo.
Jako, że tematyka tego co dzieje się w Bielsku-Białej jest mi bliska, postanowiłem się zarejestrować.

Zaciekawiła mnie ta opinia, że inne bielskie fora pełne są wyzwisk i tego co autor napisał w pierwszym poście.
Sprawdziłem. Rzeczywiście. Byle temat i wszyscy jadą po sobie równo.
Może tu będzie inaczej, tylko frekfencja jakaś słabowita. :(

Marcin 

Osiedle: Komorowice Krakowskie
Wysłany: 3 Wrzesień 2010, 21:02     

Witaj :)

Frekwencja faktycznie nie poraża, co ciekawe, statystyki forum mówią, że naprawdę sporo osób przesiaduje tu po kilkanaście minut za jednym razem. Czytają, ale nie piszą. Nieśmiałość? ;)

Jeśli chodzi o kulturę to bez obaw, to forum na pewno odznaczać się będzie właśnie nią, w końcu dlatego powstało.

Rigidigi 

Osiedle: Mikuszowice Śląskie
Wysłany: 3 Wrzesień 2010, 21:12     

Widać trzeba kilku osób, które podsuną jakieś ciekawe tematy i samo się rozkula. Nkt nie mówił, że będzie łatwo.. ;)

Na innym forum rozbawił mnie do łez temat, aby do BB nie wpuszczać samochodów z SZY i SCI, "bo tu jest miasto". Cały czas się śmieje..

NaszeBielsko

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach